Glasbewassing / gevelreiniging


 


Uw schoonmaak, in onze handen

V&C Schoonmaak heeft ervaren en professionele glazenwassers in dienst die niet alleen gespecialiseerd zijn in de glasbewassing maar ook in o.a. gevelreiniging, conserveren en coaten. Tevens beschikken onze glazenwassers over een VCA diploma, SVS vakdiploma, hoogwerkers certificaat en jaarlijks gekeurd materiaal.

 

Glasbewassing

V&C Schoonmaak heeft de keuze uit traditionele glasbewassing en telescopische glasbewassing.

Tradionele glasbewassing is de glasbewassing op de ouderwetse manier zoals u waarschijnlijk gewend bent. De ramen worden schoongemaakt met de inwasser. Daarna worden de ramen drooggemaakt met behulp van een trekker door S bewegingen te maken. Deze methode brengt veiligheidsrisico’s en lichamelijke belasting met zich mee en wordt om deze reden alleen toegepast tot 6 meter.

Telescopische glasbewassing is de nieuwe veilige en milieuvriendelijk manier van ramen reinigen. Er wordt vanaf de grond tot 15 meter door middel van osmose water gereinigd. Osmose water is gedemineraliseerd water. Het is vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter.

Heeft u ook last van kalkachtige aanslag of onzuivere ramen? Laat het door ons polijsten! Wij zorgen dat de hardnekkige aanslag en onzuiverheden worden verwijderd. Na afloop zetten wij er een laagje coating op, zodat uw ramen weer gemakkelijk schoon te maken zijn!

Gevelreining

Een schone gevel is essentieel voor een mooi aanzicht van uw woning/gebouw. Daarnaast beschermt de gevel de binnenkant van het gebouw tegen weer, wind en vocht. Ook om schade te voorkomen aan uw gebouw is het belangrijk om de gevel te laten reinigen.

V&C Schoonmaak zorgt er voor dat de gevel van uw woning en/of gebouw grondig wordt gereinigd. Dit wordt uitgevoerd met gebruik van heet water en gepaste hoge druk. De vervuiling en/of aanslag wordt hierdoor verwijderd.

Daarnaast kunt u kiezen voor impregneren/hydroforberen. Dit is een algemene techniek om een materiaal waterafstotend, waterbestendig, schimmelwerend, brandvertragend, graffitiwerend of meer van dergelijke gewenste eigenschappen te geven.

Softwash

Softwash is een nieuwe/revolutionaire reinigingsmethode met een lage druk systeem en maakt gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën welke vuil, stofaanslag , insectennesten en spinnenwebben direct reinigt. Tevens doodt het direct algen, bacteriën, schimmels, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

Kozijnen conserveren

Het schoonhouden van kozijnen door reguliere glasbewassing is niet genoeg om uw kozijnen te beschermen voor ingebrand vuil, permanente vlekken en verkleuring door UV straling. Om langer van uw kozijnen te genieten, zult u ze moeten laten conserveren. Kozijnen conserveren houdt in dat uw kozijnen voorzien worden van een vuil- en waterafstotende laag waardoor corrosie en verwering voorkomen wordt. De levensduur van de kozijnen zal hierdoor aanzienlijk verlengd worden. Conserveren is toepasbaar voor kunststof, aluminium, natuursteen en metalen gevelbeplating.

Spinnenverdrijven

Heeft u last van spinnen, spinnenwebben en spinnenvuil rondom uw woning/gebouw? Dat is erg vervelend! En wij willen dit graag voor u oplossen.

Door V&C Schoonmaak in te huren wordt er op een milieuvriendelijke wijze de verontreiniging en nesten van spinnen en insecten verwijderd.
Wij doen dit bij diverse objecten en gebouwen en gaan grondig elke naad en kier af.

Na het behandelen van de plekken wordt het voor spinnen en insecten oninteressant, waardoor ze op zoek gaan naar andere nestel gebieden.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van de bovenstaande diensten? Of heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust! Ook kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wenst u meer info of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-27835566


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 18.00 uur