Tapijt / Meubel reiniging 


 


Uw schoonmaak, in onze handen

Is uw tapijt toe aan een grondige reiniging of opfris beurt? Of wilt u uw meubels laten reinigen? Dan bent u aan het juiste adres! Wij komen bij uw op locatie om de reiniging uit te voeren.

 

Tapijtreiniging

Enkel uw tapijt reinigen met een stofzuigen en wellicht wel eens met een doekje is niet voldoende. De bovenlaag van uw tapijt ziet er misschien nog schoon uit, maar het vuil trekt dieper in het tapijt en doet onzichtbaar hun vernietigende werk. Na een tijdje kunnen er ook zichtbare plekken ontstaan. Om dit te voorkomen is het van belang uw tapijt regelmatig machinaal te laten reinigen.

Wij beginnen met het intensief verwijderen van loszittend vuil zoals stof, kruimels en haren. Na het verwijderen van loszittend vuil beginnen wij met het machinaal reinigen van uw tapijt. Deze dieptereiniging zorgt er voor dat al het vastzittende vuil wordt losgeweekt en gemakkelijk te verwijderen is. Indien nodig worden de vlekken verwijderd uit uw tapijt. Naderhand drogen wij uw tapijt en voeren wij een eindcontrole uit.

Naast het verwijderen van allerlei soorten vervuiling zorgt de reiniging ook voor een schonere uitstraling. Nadat onze professionele schoonmakers zijn geweest ziet uw tapijt er weer als nieuw uit en ruikt het heerlijk fris.

Meubelreiniging

Uw bank reinigen met een stofzuiger of afnemen met een vochtig doekje is alleen goed voor het vuil aan het oppervlak. Om uw bank echt goed te reinigen en al het vastzittende en ingetrokken vuil te verwijderen, heeft u een dieptereiniging nodig.

Hoe gaan wij te werk? Onze professionele schoonmakers komen bij u op locatie om de meubels te reinigen. Uw meubels worden intensief aan het oppervlak gereinigd voordat wij de dieptereiniging machinaal uitvoeren. Al het ingetrokken vuil wordt losgeweekt en is daardoor gemakkelijk te verwijderen. Tevens verwijderen wij direct nare geurtjes met ons apparatuur. Indien nodig worden de vlekken ingespoten en verwijderd. Naderhand drogen wij de meubels en zijn ze weer zo goed als nieuw.

Wenst u meer info of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-27835566


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 18.00 uur