Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud bij VK Schoonmaak

Voor zowel particulieren als bedrijven is professioneel schoonmaakonderhoud erg belangrijk voor het woon- en werkgenot. Niet iedereen is in de gelegenheid zijn eigen woning/pand schoon te houden, maar bij VK Schoonmaak staan we voor u klaar met passend schoonmaakonderhoud voor diverse doeleinden.

Bent u op zoek naar goede schoonmakers die u ondersteunen in schoonmaakonderhoud? Dan bent u bij VK Schoonmaak aan het juiste adres. Al onze schoonmakers hebben de benodigde kennis over materialen, schoonmaaktechnieken en producten om uw vastgoed en bezittingen goed schoon te maken. Met elke klus kunnen wij u helpen! Maak daarom vandaag nog een afspraak om al uw schoonmaakonderhoud aan ons uit te besteden.

Schoonmaakonderhoud

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Omdat sommige schoonmaakwerkzaamheden vaker moeten worden uitgevoerd dan anderen bieden wij zowel incidenteel als periodiek schoonmaakonderhoud aan. Dit houdt in dat u zelf kunt kiezen hoe vaak onze schoonmakers langskomen voor schoonmaakonderhoud. Of u nu voor een dagelijkse, wekelijkse of incidentele reiniging kiest, bij ons kunt u precies aangeven wat u schoongemaakt wilt hebben. Denk aan schoonmaakonderhoud voor kantoren, ontvangstruimtes, badkamers, keukens, toiletten, etc..

Periodieke schoonmaak

Naast dagelijks schoonmaakonderhoud kunt u ook kiezen voor periodiek onderhoud. Deze optie is voor als u eens in de zoveel tijd gebruik wilt maken van onze schoonmaakdiensten. U kunt bijvoorbeeld een schoonmaker aanvragen voor eens in de twee weken. U geeft aan op welke dag en welk tijdstip u de schoonmaker wilt hebben, en wat er schoongemaakt moet worden. U kunt uiteraard ook kiezen voor een combinatie van zowel dagelijks als periodiek schoonmaakonderhoud, en voor diensten als glasbewassing en gevelreiniging.

Wij zorgen altijd voor een goede communicatie tussen u en onze schoonmaaksters. Op die manier weten zij precies wat ze wanneer moeten doen en voorkomen we misverstanden. Daarnaast kunt u altijd makkelijk schoonmaakklussen en afspraken afzeggen of wijzigen. U hoeft ons alleen maar even te bellen, en wij regelen het!

Over VK Schoonmaak

VK Schoonmaak is een enthousiast schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland, dat u graag helpt met welke schoonmaakdienst dan ook. Wij bieden een oplevering schoonmaak, diepte- of gevelreiniging, glasbewassing en nog veel meer! Laat uw huis, kantoor of openbare ruimte uitgebreid schoonmaken of laat ons uw auto poetsen in Dordrecht. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende branches, waardoor we zeer breed in te zetten zijn. We bieden bijvoorbeeld kantoorschoonmaak, horeca schoonmaak, reiniging van openbare openbare ruimtes en nog veel meer! Elke klus en elke branche is bij ons meer dan welkom.

Neem snel geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!