Schoonmaak Dordrecht

Uw partner voor een schoonmaak in Dordrecht

Woont u in Dordrecht of omstreken, of is uw bedrijf daar gevestigd en zoekt u naar een flexibele en betrouwbare partner voor de schoonmaak? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken, V&C  Schoonmaak is uw adres voor een fijne samenwerking. Wij verzorgen de schoonmaak in Dordrecht in de horeca, bedrijfspanden, praktijken en meer. Zowel eenmalig als periodiek. U maakt uw wensen kenbaar en wij regelen het voor u!

V&C Schoonmaak is een familiebedrijf bestaande uit professionele schoonmakers die een scherp oog voor detail hebben. Ook stellen wij ons altijd flexibel op, zodat de schoonmaak in Dordrecht geheel naargelang uw wensen verloopt. Dit kan in bijvoorbeeld bedrijfspanden of de horeca prettig zijn, daar moet immers na de werkuren schoongemaakt worden en niet tijdens. Dat is geen enkel probleem, wij passen ons op uw tijden en wensen aan.

Particuliere schoonmaak

>Naast dat wij ons als schoonmaakbedrijf in Dordrecht richten op de schoonmaak in het bedrijfsleven en de horeca, kunt u ons ook inschakelen voor particuliere schoonmaak in Dordrecht. Vandaag de dag is het leven een druk bestaan en de kans is dan al snel groot dat u geen tijd heeft voor een regelmatige schoonmaak. Enerzijds omdat u dagelijks druk bezig bent, anderzijds omdat de vrije momenten die u dan heeft, u die niet aan schoonmaken wil besteden.

We begrijpen het maar al te goed en dat is waarom wij u ook met particuliere schoonmaak kunnen helpen. Eens per week, per maand of op een ander moment? Wat u ook wenst, wij staan voor u paraat!

Opleveringsschoonmaak

Op het moment dat een verbouwing, renovatie, nieuwbouw of alles wat daar tussen valt gereed is, dan moet het natuurlijk zo schoon mogelijk opgeleverd worden. Dit voor de klant, potentiële kopers van het pand of de woning… een schone omgeving staat altijd beter en wat de situatie ook is, wij gaan graag voor u aan de slag.

Dit noemen wij een ‘0 beurt’, waarbij we de woning of het pand er weer zo goed als nieuw uit laten zien. Deze eenmalige schoonmaak kunt u op elk gewenst moment laten uitvoeren en eventueel kunnen we hier een periodieke schoonmaak in Dordrecht van maken. Het is geheel aan u!

Horeca en bedrijfspandenreiniging

Onder de schoonmaak in Dordrecht bij V&C Schoonmaak valt zoals eerder aangehaald ook het schoonmaken van de horeca en bedrijfspanden. Als het om bedrijfspanden gaat is het per definitie prettig en gezond om met enige regelmaat een schoonmaak uit te laten voeren. Hiervoor kunt u onze schoonmaakdiensten in Dordrecht inschakelen en wij zullen de schoonmaak buiten kantooruren uitvoeren, zodat werknemers de volgende dag in een frisse en schone werkomgeving aan de slag kunnen.

Hetzelfde geldt voor de horeca, waar schoonmaken zeer belangrijk is in verband met de hygiëne. Met onze professionele schoonmakers en middelen zorgen we ervoor dat uw café, restaurant, lunchroom en meer elke keer weer brandschoon opgeleverd wordt. Dat is prettig voor u, uw medewerkers en belangrijker nog: uw klanten.

V&C Schoonmaak is uw partner voor de schoonmaak in Dordrecht. Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie contact met ons op!