Schoonmaak onderhoud


 


Uw schoonmaak, in onze handen

Als u opzoek bent naar een professioneel, betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, bent u bij V&C Schoonmaak aan het juiste adres!

Door ons vaste team van professionele schoonmakers en efficiënte werkwijze wordt er op een snel tempo hoge kwaliteit geleverd. Daarnaast zorgt V&C Schoonmaak er voor dat u een vaste medewerker(s) krijgt aangewezen.

 

Reguliere schoonmaak

Wij zorgen voor een werkschema geheel aangepast op de wensen van de klant. Het werkschema wordt doorgenomen met de medewerker(s) zodat voor beiden partijen alles duidelijk is. Tevens worden onze medewerkers ingewerkt door de leidinggevende en zorgt de leidinggevende ervoor dat ze regelmatig worden gecontroleerd en begeleid. Daarnaast wordt er regelmatig een controle ronde uitgevoerd door de leidinggevende om zo de kwaliteit te waarborgen.

Kantoor schoonmaak

Een schone werkplek draagt bij aan een prettige werkomgeving.
Een schone werkomgeving is NIET ALLEEN belangrijk voor de gezondheid, ook medewerkers gaan er beter door presteren. Voor bezoekers is een schoon kantoor een positief visitekaartje voor uw bedrijf.

V&C Schoonmaak houd dagelijks de schoonmaakwerkzaamheden bij, zodat u elke dag weer kan genieten van een schone werkplek.

Wenst u meer info of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-27835566


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 18.00 uur