Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Onze schoonmaakdiensten in Dordrecht

Met V&C Schoonmaak neemt u een betrouwbaar, flexibel en doelgericht schoonmaakbedrijf in Dordrecht in de arm. Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat uit professionele schoonmakers en dankzij onze flexibele benadering, zijn wij inzetbaar voor allerlei schoonmaakdiensten in Dordrecht. Wij kunnen bij u thuis de schoonmaak verzorgen, maar ook in uw bedrijf of alles wat daartussenin zit.

Onze schoonmaakdiensten richten zich op het schoonmaken met een scherp oog voor detail. Dat wil zeggen dat we naast alle reguliere schoonmaakwerkzaamheden ook net dat beetje extra doen wat u snel over het hoofd zou zien. Schoon is bij VK Schoonmaak ook echt schoon. Ontdek het zelf en schakel onze schoonmaakdiensten voor Dordrecht en omstreken in!

Verschillende mogelijkheden

Binnen onze schoonmaakdiensten vallen verschillende specialisaties. Heeft u niet veel tijd, maar dient uw huis ook met enige regelmaat schoongemaakt worden? Wij staan voor u klaar met de particuliere schoonmaak en dat op het moment dat het u uitkomt. Gaat het om de oplevering van een pand of gaat u uw huis verkopen? Wij staan voor u klaar met de eenmalige schoonmaak, zodat het er tip top uitziet bij de oplevering.

Hygiëne is altijd van groot belang en dat realiseren wij met onze professionele schoonmaakdiensten. Waar dat eens te meer een zeer belangrijke rol speelt is in praktijken en de horeca. In beide gevallen is een schone omgeving belangrijk om uw werk te kunnen doen, daarnaast is optimale hygiëne nastreven per definitie van belang en tevens werkt het als visitekaartje naar uw klanten.
Al onze schoonmaakdiensten in Dordrecht zijn op een flexibele basis. In de praktijk betekent dit dat wij ons geheel op uw wensen en tijden aanpassen, zodat u geen last van de werkzaamheden heeft, maar wel geniet van een schone (werk)omgeving.

Eenmalige schoonmaak en periodieke schoonmaak

Wij passen ons altijd op uw wensen aan met onze schoonmaakdiensten in Dordrecht. Of het nu een eenmalige schoonmaak betreft, bijvoorbeeld bij de oplevering, of periodieke schoonmaak: wij staan voor u klaar. Dit eventueel buiten kantooruren, zodat u overdag door kunt werken en wij op het andere moment de schoonmaak zonder oponthoud kunnen verzorgen.

Dat geldt natuurlijk ook voor de particuliere schoonmaak, wij passen ons met onze schoonmaakdiensten volledig op u aan. En uiteraard heeft u de garantie op een betrouwbare partner waar u zaken mee kunt doen. Wij staan dagelijks voor u klaar en gaan graag voor u aan de slag.

Persoonlijke aanpak

V&C Schoonmaak is met zijn schoonmaakdiensten in Dordrecht en de omgeving actief en wij hanteren een persoonlijke aanpak. U weet met wie u te maken heeft, u weet wat u kan verwachten en wij passen ons altijd op u aan in plaats van dat u zich op ons moet aanpassen. Uit ervaring weten we dat dit de beste samenwerking oplevert en met dat uitgangspunt gaan wij graag voor u aan de slag! Meer weten over de schoonmaak in Dordrecht? Neem contact met ons op!